Proizvodnja in oskrbovalna veriga

Pomagajte razvijati zaupanja vredna kakovostna zdravila za trge po vsem svetu ob podpori naših najboljših globalnih proizvodnih in distribucijskih zmogljivosti v svojem razredu.

Raziskave in razvoj

Uporabite svoje znanstveno in medicinsko znanje za reševanje razvijajočih se zdravstvenih potreb bolnikov z inovativnimi rešitvami, ki izboljšujejo dostop do visokokakovostnih zdravil.

Kontrola kakovosti

Bodite vodilni pri zagotavljanju izpolnjevanja visokih standardov za zagotavljanje varnih in učinkovitih zdravil za bolnike povsod po svetu.

Prodaja in marketing

Spodbujajte našo zavezanost k izboljšanju dostopa in izobraževanju o zaupanja vrednih kakovostnih zdravilih.

Podatkovna in informacijska tehnologija

Vplivajte na življenja ljudi po vsem svetu z uporabo tehnologije za zbiranje podatkov različnih baz, kar omogoča bolnikom dostop do visokokakovostnih zdravil.

Podporni oddelki

Izkoristite svoje strokovno znanje na področjih kot so finance, pravo, človeški viri, korporativne zadeve in skladnost v podporo našim globalnim operacijam, da lahko bolniki dostopajo do zdravil, ki jih potrebujejo.

 

Študentsko delo

Pridobite dragocene izkušnje, medtem ko ustvarjate razliko in pomagate bolnikom po vsem svetu omogočiti bolj zdravo življenje.

Trenutno zaposleni

Ste pripravljeni na novo priložnost? Poiščite svojo naslednjo zaposlitev pri podjetju Viatris in nadaljujte s pridobivanjem izkušenj, ki bogatijo vašo poslovno pot.